Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA HY-WM2W | Vitt tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare

 

TOA HY-WM2W | Svart tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare

 
TOA HY-WM2W används för att montera HX-5-seriens högtalarsystem nära vägg eller tak. Fästet bidrar till att uppnå klarare ljudåtergivning genom att minimera fas interferenser som genereras av ljudvågor vilka reflekteras från väggar eller tak.

Fästet är avsett för inomhusbruk, för utomhus bruk används HY-WM2WP.

 

TOA HY-VM2W 
Utförande | Finish Vitt stål
Vikt 600 gram                                          Passar HX-5W
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOAHY-WM2W TOA HY-WM2W | Vitt tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare 590,00/st

Tillbaka