Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA HY-WM2WP | Vädersäkert tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare

 

TOA HY-WM2WP | Vädersäkert tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare

 
TOA HY-WM2WP används för att montera HX-5-seriens högtalarsystem nära vägg eller tak utomhus. Fästet bidrar till att uppnå klarare ljudåtergivning genom att minimera fas interferenser som genereras av ljudvågor vilka reflekteras från väggar eller tak.

 

TOA HY-VM2WP 
Utförande | Finish Rostfritt stål
Vikt 600 gram                                          Passar HX-5B-WP

Passar HX-5W-WP
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOAHY-WM2WP TOA HY-WM2WP | Vädersäkert tak och väggfäste för HX-5 Line Array högtalare 760,00/st

Tillbaka