Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA SR-D8FB | Tillbehör väggfäste SR-D8WB

TOA
TOA SR-D8FB | Tillbehör väggfäste SR-D8WB

TOA SR-D8FB

Mer information: SR-D8 Active Line Array Brochure

 

TOA SR-D8FB | Tillbehör väggfäste SR-D8WB

 
SR-D8WB är ett fäste som används för att montera en eller två SR-D8 line array högtalare upprätt mot väggen. Fästet är riktbart i sidled.

Vid användande av SR-D8WB med en SR-D8 ska SR-D8CS användas och vid två SR-D8 används SR-D8CL. I bägge fallen kan fästets funktion utökas med SR-D8FB för låsning av horisontell riktningsvinkel. TOA SR-D8WB

TOA SR-D8WB

SR-D8 tillbehör
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOASR-D8FB TOA SR-D8FB | Tillbehör väggfäste SR-D8WB 540,00/st

Tillbaka