Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA SR-FS4 | Golvstativ till SR-S4 Line Array

 

TOA SR-FS4 | Golvstativ till SR-S4 Line Array

 
SR-FS4 Golvstativ är endast avsedd för användning med en 2st SR-S4L Högtalare line array. Stativet är monterat på hjul med lås och kan enkelt flyttas..

 

TOA SR-FS4 
Antal högtalare 2 st (monterade med SR-EP4)
Utförande | Finish Vit lackerat stål
Vikt 12 kg

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOASR-FS4 TOA SR-FS4 | Golvstativ till SR-S4 Line Array 8 190,00/st

Tillbaka