Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA SR-S4SWP | Vädersäkert Line Array högtalare

 

TOA SR-S4SWP | Vädersäker Line Array högtalare för närfält

 

TOA SR-S4SWP är ett vädersäkert två-vägs line array idealisk för ljudöverföring på korta avstånd. Linjeljudkällan kan valbart delas passivt eller aktivt samt användas för hög impedans applikationer (100V) med tillval av anpassningstransformator MT-S0601.

I TOAs breda sortiment av produkter för ljud förstärkning, spelar SR-S4 line array högtalarsystem en viktig roll för att ge hög ljudkvalitet i medelstora lokaler som kan variera från gudstjänstlokaler, idrottshallar, hörsalar och andra problematiska miljöer. TOA SR-S4 högtalarsystem är konstruerat för att prestera optimalt med ideal ljud spridning i utrymmen som utgör problem för mer konventionella högtalarsystem. Systemet finns i olika konfigurationer och med ett stort utbud av monteringsmöjligheter för att passa särskilda krav.

Högtalarna är 2-vägs line array högtalare, vardera innehållande 32 högtalarelement (8 x 10cm bashögtalare och 24 diskanter). Högtalarelementen är monterade vertikalt med minimalt utrymme mellan enskilda enheter i syfte att skapa en kontinuerligt linjär ljudkälla. Detta möjliggör ett enhetligt ljudtryck som bättre motstår dämpning med ökat avstånd.

SR-S4L högtalare har en linjär konstruktion anpassad för förstärkning av tal och musik på långa avstånd och SR-S4S har en mjukt böjd linje anpassad för ett 10° vertikalt täckningsområde och erbjuder perfekt ljud täckning på kortare avstånd (närfält).

Typ S Series högtalare begränsar effektivt vertikal ljud spridning för att fokusera riktverkan mot lyssningsområdet. Båda högtalarmodellerna (rak & krökt) kan kombineras till ett array som hanterar korta och långa avstånd.

Högtalarnas konstruktion och egenskaper reducerar oönskad ljudspridning mot tak och golv, vilket minskar reflektioner och ökar tydlighet även i ekande utrymmen och andra problem
miljöer.

Konstruktionen av högtalarna gör dem också mycket resistent mot irriterande återkoppling eftersom volymnivåerna inte blir höga nära högtalarna och gör inställningar förenklas.

Line Array högtalarna har inbyggda passiva filter som kan kopplas förbi för aktiv delning. För optimal återgivning finns presets till DSP.

Högtalaren kan också enkelt ställas in för hög impedans applikationer (100 Volt) genom att använda MT-S0601 anpassningstransformator.

 

TOA SR-S4SWP 
Typ Line Array, 2-vägs sluten högtalare
Märkeffekt 600 Watt
Impedans 8Ω 
Känslighet 93 dB (1 W, 1 m)
Max SPL 121 dB
Frekvensomfång 70 - 20,000 Hz
Spridning Horisontalt: 90°
Vertikalt: 10° 
Högtalarelement 8x 10 cm + 24x Dome diskant
Delningsfrekvens 3.500 Hz
IP klassning -
Fixerings medtod Beror på val av fäste
Anslutnings don Kabel 3 meter
Utförande | Finish Vit
Dimensioner 160 (B) × 892 (H) × 303 (D) mm
Vikt 16 kg

 Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOASR-S4SWP TOA SR-S4SWP | Vädersäker Line Array högtalare för närfält 17 630,00/st

Tillbaka