Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

FlexMix

FlexMix är den ultimata mixern för fitness center och andra grupptränings anläggningar.

Mixern är tillverkad och utvecklad i USA för att instruktörer enkelt ska kunna koppla in egen musikspelare och ställa in förhållande mellan musik och mikrofon nivå. På fronten sitter volym kontroll för tre linje ingångar och två mikrofon samt ton kontroller. Det går också enkelt att direkt ansluta en extern ljudkälla som IPad eller annan mediaspelare direkt på fronten.

Flexmix är den perfekta fitness mixern för all typ av gruppträning som aerobics, spinning med mera. 

3 linje ingångar, 2 mikrofon ingångar
3 480,00