Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

FaitalPro lanserar nya högtalarelement

 

Faitalbanner2

Under pågående NAMM mässan lanserar FaitalPro en rad nya intressanta produkter.

18XL1600 - Superwoofer med nytt kylsystem
En vidare utveckling av bästsäljaren 18XL1500. En rad åtgärder har gjorts för att göra ett fantastiskt högtalarelement (om möjlig) änu bättre. Kylningen och värmeavledningen har ny revolutionerande konstruktion som ytterligare sänker värmekompressionen och även höjer effekttåligheten till 3.200Watt!!

Magnetsystemets design har utvecklats och optimerats för att ytterligare reducera de låga distorsionsnivåerna.

HF104 - 1" kompressionsdriver med ringmembran av Ketone
Den typen av ringmembran som HF104 är utrustad med garanterar att en linjär och homogen ljudvåg genereras från membranet. Ketone materialet har mycket hög ytspänning och inre dämpning och ger en bättre och linjärare återgivning med lägre färgning än metall membran.

Utrustad med Neodymium magnet och ny dataoptimerad fasplugg har kompressionsdrivern vid sidan av sina mycket fina återgivningsegenskaper också hög känslighet på 108dB och effekttålighet på 40Watt AES.

4FE30 - Bredbandigt högtalarelement för line array och pelare
Högtalarelement av full-range typ som återger frekvensområdet mellan 90Hz och 20,000 Hz mycket linjärt med en effekttålighet  på 30W. Utrustad med Neodymium magnet och glasfiberkon. 

Naturliga applikationer för högtalarelementet är line array system, pelarhögtalare och andra line source system. Med bakgrund till högtalarelementets höga kvalité och prestanda är 4FE30 också mycket lämplig för hembio och HiFi.

FE200 serien - växer med nya prisvärda 6 1/2", 8" och 10" midbas högtalare  
Traditionella högtalarelement för midbas applikationer. Elementen har 130/150Watts effekttålighet, 95/96 dB känslighet och 1,45" talspole lindad med aluminiumtråd.

Högtalarelementen har korgar av pressad plåt och ferritmagnet. Produkten är riktad till användare som söker en kostnadseffektiv lösning utan att ge avkall på respektabel prestanda.

JH