Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Natalia Milan föreläser på AES mötet i LondonMAESNatalia Milan föreläste om ny teknik på 130:de AES mötet
Under Audio Engineering Societys möte i London 13-16:de maj var Natalia Milan, Master Audios utvecklings ansvarige inom akustik, inbjuden att presentera företagets studier kring tids och fas anpassning av basar i stora PA system.

Avhandlingen "Time alignment of subwoofers in large PA systems" väckte stort intresse och Master Audios forskning och utveckling av metoder för att i kontrollerade miljöer, med nerskalade modeller kunna utveckla exakta protokoll för verkliga situationer är banbrytande.

Läs mer Master Audio Tech News 5 och Master Audio AES Poster

 

MAES3


JH