Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Nya högtalarelement

I samband med ProLight & Sound lanserade Beyma och FaitalPro flera högintressanta produkter.

 Beyma logo
Beyma nyheter 2011

12CXA400Nd / 15CXA400Nd
Två nya koaxialhögtalare i storlekarna 12" och 15". Högfrekvensregistret återges med en imponerande 2" driver med 2,8" talspole monterade på ett horn. Membranet är en kompositkonstruktion med Titaniumdome och Mylar upphängning. Distorsionen är mycket låg för den här typen av produkt och enheten är utrustad med dubbla demodulationsringar. Vikten hålls nere med ett integrerat magnetsystem av Neodymium. Parametrarna är optimerade för kompakta basreflexlådor som scenmonitorer och multipurpose lådor.

CD1014Nd
En driver som är baserad på CD10Nd men optimerats för med en 1,4" hals (36 mm). De rörliga delarna består av en 1,75" talspole (44,4 mm) och ett PM4 membran som ger ett svar med hög känslighet (110 dB), naturliga tonala kvaliteter och den stabilitet som krävs för att nå en enastående effektkapacitet (140 W program vid 1,2 kHz). Med CD1014Nd får du en driver som passar för många användningsområden med en god design och mycket hög kvalité.

CP855Nd
Avsedd för den högre nivån och de mest innovativa systemen har Beyma utvecklat nya CP855Nd.

Det är en 1,4" (36 mm) kompressionsdriver med 4” membran som möjliggör ett utökat arbetsområde (500 Hz - 20 kHz) med en hög effekttålighet (300W) och optimerad återgivning. Membranet är homogent tillverkat av ren Titanium och levererar en
linjär respons med låg distorsion och mycket hög akustisk effekt (112 dB känslighet).

5P200Fe / 8P300Fe
P200-seriens utbud av högeffekts basar med lång slaglängd som är lämpliga för kompakta system.  

Högtalarelementen har ett utmärkt beteende och prestanda för återgivning av låga frekvenser, lång linjär slaglängd, hög effekttållighet (300 W och 600 W) och låg distorsion tack vare demodulations ringar. Designade för optimal prestanda i kompakta basreflex system gör dem till det perfekta elementet för små fullregister system och det självklara valet för basförstärkning till våra kompakta koaxial modeller (många av komponenterna är gemensamma vilket innebär sammanhållning i ljudet och total synergi i systemet).


FaitalPro Logo

FaitalPro banner
12HP1060 / 15HP1060 / 18HP1060
En ny serie bashögtalare med mycket hög elektrisk och mekanisk kapacitet. Nydesignat motorsystem för effektiv värmeavledning och optimerat och symetriskt flöde. De nya produkterna ökar bredden i High Performance serien som blivit valet för många ledande tillverkare av rider vänligt turné pa.

6HX150 / 8HX200
Företagets första koaxialhögtalare som sätter en ny standard på högtalarelement för små kompakta system. Prestandan och byggkvalitén är fantastisk. 6HX150 ar ett dome membran i Ketone och 8HX200 har ringformat membran i Ketone.

HF104
En ny 1” kompressionsdriver med membrane av ringtyp tillverkat av Ketone och radial fasplugg. Membranet har en 37mm talspole lindad med koppar pläterad aluminium.

Den typen av ringmembran som HF104 är utrustad med garanterar att en linjär och homogen ljudvåg genereras från membranet. Ketone materialet har mycket hög ytspänning och inre dämpning och ger en bättre och linjärare återgivning med lägre färgning än metall membran.

Utrustad med Neodymium magnet och ny dataoptimerad fasplugg har kompressionsdrivern vid sidan av sina mycket fina återgivningsegenskaper också hög känslighet på 108dB och effekttålighet på 40Watt AES. 

 

 

JH