Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

ProSound Awards

rcawinner

De två segrarna i kategorin Högtalarelement och Drivers kommer från FaitalPro med en extrem bashögtalare 15XL1400 och Beyma som har konstruerat en banbrytande kompakt koaxialhögtalare.

Det är två fantastiska produkter som representerar den högsta tekniska nivån och prestandan.

FaitalPro 15XL1400
Ett 15" högtalarelement med minst sagt uppseendeväckande prestanda. 15XL1400 har en enorm elektrisk och mekanisk kapacitet och kan med sin starka neodymium motor arbeta i de flesta typer av lådor. Dubbel lindad talspole med koppartråd på bobin av glasfiber och mycket effektivt kylsystem. Optimerad för att arbeta i kompakta högtalarlådor.

- Extrem effekttålighet 1400Watt AES / 2800Watt Program
- Extrem mekanisk kapasitet Xmax +/- 12.9 mm
- Transientsnabb
- Dubbla spiders monterade med distansring av aluminium

 

Beyma 5CX200Nd
Ett kompakt 5" koaxial högtalarelement som kan återge hela registret. En mycket effektiv basdel med hög mekanisk kapacitet som också med minimal distorsion återger mellanregister, demodulations ring i koppar över polstycket för ökad prestanda uppåt i registret.

Kompressionsdrivern har ett 1,75" membran av polyester med mycket hög ytspänning, fri från uppbrytningar och mycket naturlig återgivning. Drivern är monterad på ett specialdesignat och optimerat horn i aluminium. Högtalarelementet har en fantastisk prestanda och återgivning. Effekttåligheten är otroliga 3000W/80W i program effekt. 5CX200Nd har många olika användningsområden, kompakta fullregister högtalare för installation, ultra små monitorer, studio, hifi och hembio system.

- 300Watt AES / 600 Program för konelementet, 40Watt AES / 80 Program för kompressionsdrivern
- Vattentålig kon med Santoprene™ upphängning
- CONEX spindel 
- MMSS teknologi för kontroll, symmetri och linjäritet
- Demodulations ring för låg harmonisk distortion

JH