Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonic Svenska AB är ny exklusiv distributör för Dynacord i Sverige. 

Supersonic Svenska AB är ny exklusiv distributör för Dynacord i Sverige. ”Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda Dynacords hela högkvalitativa och starka produktportfölj. Vi har ingått har ingått ett strategiskt avtal med Bosch. Samtliga priser skall marknadsanpassas, det skall vara lätt att sälja och att köpa. ” kommenterar en glad Pauline Högfeldt.


Dynacord har ett brett och starkt produktsortiment för:

- Mobila musikanläggningar för band, DJ´s med mera
- Utrustning för konsertljud
- Fasta installationer i offentlig miljö
- Nattklubbs anläggningar


Dynacord är ett tyskt företag som tillverkat ljudutrustning i över 65 år. Bland produkterna finns världens genom tiderna mest sålda Powermixer "PowerMate" som nu presenteras i generation 3, det kraftfulla och flexibla Cobra systemet som passar allt från band mad höga krav till arena applikationer, D-Lite serien av passiva och aktiva högtalare för små och medelstora system och mycket mera.

 

 

 

JH