Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonic Svenska distribuerar FENIX i Sverige

Fenixlogo

Fenix är en spansk tillverkare av högkvalitativa och moderna trosslyftar, vevstativ, gaffellyftar, giraffer och torn för att rigga och hänga olika högtalar system och trosskonstruktioner.

Alla produkter tillverkas i företagets fabrik i Valencia och genomgår stränga kvalitetskontroller i tillverkningsprocessen samt certifieras enligt bestämmelser som gäller CE 89/392 EWG, C1 BGV, BGG 912.

Tillverkaren har ett brett sortiment som sträcker sig från vevstativ till olika typer av ställningar för att hänga LineArray högtalare och annan utrustning. 

När du investerar i en produkt från Fenix får du en modern säker lösning som håller högsta kvalitet och finish och är godkänd för professionellt bruk. 

LC

PH