Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Supersonics generalagent för FaitalPro i Sverige och Norge

FaitalPRO_banner

Supersonics generalagent för FaitalPro i Sverige och Norge
Supersonic stärker sin marknadsställning som leverantör av premium högtalarelement och kringproduter. ”Vi har kommit överens med Faital Pro att distribuera deras sortiment i Sverige och Norge via vårt lager i Stockholm. FaitalPro har på kort tid blivit en riktig sucsé och många riktigt stora märken har blivit kunder.” säger Supersonics produktansvarige Johan Högfeldt.

Faital grundades 1958 och är en mycket stor högtalartillverkare med sju fabriker i Italien, Spanien, USA, Frankrike, Mexico och Ungern. FaitalPro tillverkas och utvecklas i Milano med teknik och resurser som tidigare inte varit möjligt inom industrin.   

JH