Beyma 18SW1600Nd Helicex

Artnr: B18SW1600Nd
Du måste vara inloggad för att köpa produkten. Registrera dig här.

Beskrivning

 

Extrem 18" högtalarelement med Beymas patenterade Helicex® kylsystem som håller ner arbetstemperaturen och värmeförluster. Helicex ger en mycket märkbar prestanda ökning och är en Beyma uppfinning som ger ett övertag mot alla konkurrerande element. Systemet resulterar också i att högtalarelementets egenskaper är mer konstanta under drift än vad som tidigare varit möjligt.

Vår nya 18 "subwoofer har noga planerats, konstruerats och tillverkats för att ge en högre prestanda än andra produkter på marknaden. Målet: 18SW1600Nd måste erbjuda ett korrekt och mycket kraftfullt svar med högre och mer konstant SPL under hela högtalarelementets arbetsliv.

Utifrån dessa premisser har varje komponent och material noggrant utvalts och testats i utvecklingsprocessen i syfte att nå en tekniskt mer avancerad och överlägsen produkt.

Tack vare HELICEX ® patenterade kylsystemet som ger hög verkningsgrad av värmeavledning och därför överlägsen effekttålighet och mycket lägre effektförluster. Har vi idag en ny generation av hög effekts högtalarelement med en överlägsen effekttållighet (1600 W AES) och lägre effektförluster och värme kompression jämfört med alla tillgängliga högtalarelement med liknande specifikationer.

· HELICEX ® patenterat kylsystem för hög verkningsgrad av värmeavledning och därför överlägsen effekttålighet och mycket lägre effektförluster.

· Exklusivt Beyma NCR membran (förstärkning av konenshals), speciellt konstruerade för att hantera den höga mekaniska påfrestningen på de rörliga delarna vid mycket höga effektnivåer och slaglängder.

· Conex spindel (spider) som bevarar de mekaniska och fysikaliska egenskaperna, även under de mest extrema förhållanden.

· Gjuten Aluminium spindel ring, en stark konstruktion för att stå emot de höga spänningar som kommer från spindeln vid höga effekter och slaglängder, ger också en bättre värmeavledning.

· 5 " inre / yttre lindning på talspole (sandwich typ), redo att arbeta i de mest krävande mekaniska förhållanden med hög stabilitet i stora rörelser och med en optimerad värmeavledning tack vare HELICEX ®-teknologin.

· Fjädrande delar som spider och övre upphängning har utformad som en helhet (exklusiv MMSS teknik) för en symmetriskt och mycket linjärt beteende, även vid stora konamplituder, vilket resulterar i en låg harmonisk distorsion nivå.

18SW1600Nd är ett högtalarelement som passar bra i basreflex, horn och bandpass lådor.

  

EGENSKAPER
- HELICEX® kylteknologi för överlägsen värmeavledning
- 1600W AES effekttålighet
- Hög känslighet: 97dB @ 2.83v (1W/1M) 
- Låg och optimerad resonans frekvens: 32Hz
- Extremt lång linjär och kontrollerad slaglängd: Xmax ± 10 mm
- Massiv mekanisk kapacitet: Xpp 60mm
- Beymas exclusiva NCR membran (Neck Coupling Reinforcement)
- Designad med Beymas MMSS teknologi
- 5" inre / yttre lindning på talspole (sandwich typ)
- CONEX Spindel med gjuten Aluminum ring

 

Du kanske också är intresserad av
  • Beyma
    Konsats 18SW1600Nd
    Art nr. KB18SW1600Nd
    1
  •