Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Formula Sound CX10-T prioritetsmodul - för individuell volym på 10 olika zoner

Formula Sound
Formula Sound CX10-T prioritetsmodul - för individuell volym på 10 olika zoner

Formula Sound CX-10T

Mer information: Broschyr CX10
Prislista Formula Sound 2010

En prioritets modul som kan distribuera prioriterad signal till 10 olika zoner i ljudanläggningar. Individuellt ställbar prioritetsnivå för samtliga kanaler.

Formula Sound CX-10 har två huvudsakliga funktioner.

1. Kopplas mellan ordinarie mixer/ljudkällor och signalelektroniken. Vid aktivering av brandlarm eller utrymningslarm mutas den ordinarie ljudkällan.

2. Den fungerar som en prioritetsmodul till vilken musikanläggning som helst och kan vid utrymningslarm distribuera talmeddelande på förprogrammerad nivå.


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
FSCX10T Formula Sound CX10-T 13 500,00/st

Tillbaka