Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Formula Sound Guardian CX4 | 4 kanalig Nivåvakt prioritetsmodul

Formula Sound
Formula Sound Guardian CX4 | 4 kanalig Nivåvakt prioritetsmodul

Formula Sound Guardian CX4

Mer information: Broschyr CX-3
Manual CX-4


Formula Sound Guardian CX4 | 4 kanalig Nivåvakt prioritetsmodul


Formula Sound har designat Guardian CX4 efter att interjuvat Brankonsulter och Ljudkonsulter. Enheten kan installeras i vilken typ av musikanläggningar som helst, även befintliga. Guardian CX4 har fyra kanaler och tre viktiga funktioner:

1. Kan kopplas mellan ordinarie mixer/ljudkällor och signalelektroniken. Vid aktivering av brandlarm eller utrymningslarm mutas den ordinarie ljudkällan.

2. Den fungerar som en prioritetsmodul i vilken musikanläggning som helst och kan vid utrymningslarm distribuera talmeddelande på förprogrammerad nivå.

3. Guardian CX4 fungerar även som en nivåvakt


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
FSGCX4 Formula Sound Guardian CX4 | 4 kanalig Nivåvakt prioritetsmodul 10 500,00/st

Tillbaka