Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Formula Sound AVC-2 | Nivåvakt

Formula Sound
Formula Sound AVC-2 | Nivåvakt

Formula Sound AVC-2

Mer information: Broschyr AVC-2
Manual AVC-2

 

Formula Sound AVC-2 | Nivåvakt


Utvecklad med bakgrund till myndighetskrav och önskemål från ljud konsulter och installatörer efter en nivåvakt, som utan påverkan automatiskt övervakar och justerar ljudnivån i offentliga sammanhang.

Formula Sound AVC-2 arbetar automatiskt som en intelligent volymkontroll. Om ljudnivån hålls under den inställda arbetar gör AVC-2 ingenting, om det vägda värdet överskrider inställningen sänker den nivån automatiskt. I samma takt som nivån ökas sänker AVC-2 den till det programmerade gränsvärdet. Vid extrema ingångs nivåer, då risk för clip finns, sänker AVC-2 nivån under gränsvärdet för att påkalla uppmärksamhet från DJ eller tekniker. Direkt efter att in nivån reducerats återställs ljudnivån.

Fördelar med AVC-2:
- Ingen begränsning i dynamiken, även då enheten arbetar behålls den "Punch" som många enheter förstör.
- Inga åtkomliga inställningar för obehöriga, bara grafisk visning av hur enheten opererar.
- Möjlighet till linjär eller A-vägd mätning
- Alla kontaktdon är låsta i enheten med inkluderad panel
- Möjlighet till fjärrvisning av när AVC-2 börjar arbeta
- Möjlighet att anslut enheten till tidur för att växla mellan två gränsvärdenArtnr: Benämning: Pris: Antal:
FSAVC2 Formula Sound AVC-2 | Nivåvakt 9 760,00/st

Tillbaka