Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

TOA DP-L2 | Automatisk volymkontroll

 

TOA DP-L2 | Automatisk volymkontroll   


Digital ljudprocessor som automatiskt justerar ljudvolymen för bakgrundsmusik och utrop för att matcha förändringar i buller och miljön.

TOA DP-L2 Digital Ambient Noise Controller är en enkel automatisk lösning på problemet att hålla BGM och meddelanden hörbara och förståeliga när den omgivande bullernivån vid en flygplats incheckningsdisk eller utgången till flygplanet, eller ett köpcentrum, restaurang eller pub ändras vart eftersom antal närvarande människor ändras och andra faktorer som påverkar taluppfattbarheten.

Dessutom arbetar DP-L2 också aktivt att hålla musik och information från att nå nivåer som är irriterande för kunder och personal när den omgivande bullernivån är inte så hög.

 

TOA DP-L2 
Drivspänning 220 - 240 V AC, 50/60 Hz
Strömförbrukning 20 W
Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz, +1, -3 dB
Samplings frekvens 48 kHz
Distorsion Mindre än 0.006 %
Ingångar / utgångar 2 Ingångar
1 Ingång för mätmikrofon
2 Utgångar
1 Utgång för Monitor
Fantommatning Valbar för mätmikrofon
Utförande | Finish Svart
Dimensioner 482 (B) × 44 (H) × 303 (D) mm
Vikt 3,7 kgTOA DP-L2 | Automatisk volymkontroll
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
TOADP-L2 TOA DP-L2 | Automatisk volymkontroll 25 145,00/st

Tillbaka