Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Mundorf CFC14 | Bandspole för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf CFC14 | Bandspole för passiva delningsfilter

Mundorf Bandspolar

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Mcoil Bandspolar Broschyr

 

Mundorf CFC14 | Luftlindad bandspole med tvärsnittsarea på1,96 kvmm för passiva delningsfilter 

 

Mundorf spolar av massiv metallfolie (band spolar) har extremt hög mekanisk stabilitet och bakas noggrant för hand. På grund av den stora kontaktytan mellan de enskilda lindningarna och isolering av folien elimineras svängningar i de enskilda lindningarna effektivt.

Med lindningarna perfekt på varandra är band spolen fysiskt den perfekta spolen mer än någon annan design. Kapacitansen och resistansen är extremt låg och reproduktionen av musik har mycket låg distorsion, extraordinär dynamik och oöverträffad detaljrikedom.

 

Egenskaper Mundorf CFC14 luftlindad bandspole för passiva filter:

Induktans område: 0,10 - 15 mH
Tolerans: +/- 2%
Höjd folie: 28 mm
Tjocklek folie: 70 um
Tjocklek polypropylen isolering: 20 um
Renhet koppar: 99,99%

 

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka