Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Mundorf L125 | Luftlindad spole för passiva delningsfilter

 

Mundorf L125 | Luftlindad spole med eller utan "bakning" för passiva delningsfilter med tråd diameter 1,25mm

 

Det idealiska kärnmaterialet för spolar till passiva delningsfilter är luft. Luftlindade spolar för passiva delningsfilter är av fysiska skäl överlägsna alla spolar metallkärna beträffande exakt puls reproduktion och frihet från distorsion.

Precision, dynamik, subtila nyanser och bra detaljer och djup i återgivningen skiljer spolar med luft kärnan från alla andra. För passiva filter i högkvalitativa högtalare är luftlindade spolar viktiga för realistisk och harmonisk återgivning.

Vindningsmaterial är syrefri koppar (99,997% renhet) som är mycket bra för audiobruk och har ett utmärkt pris / prestanda förhållande.

”Bakade” lack spolar har en speciell fast OFC tråd med ett extra lager av lack. Efter det att spolen har lindats värms den upp av en elektrisk impuls som får det ytterligare skiktet för att smälta. När spolen svalat är de individuella lindningarna fast förbundna med varandra av den ”bakade” lacken. Fördelen är att spolen inte vibrerar och den ursprungliga signalen förvrängs inte oönskat.

 

Egenskaper Mundorf L125 luftlindad spole för passiva filter:

Induktans område: 0,10 - 10 mH
Tolerans: +/- 2%

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka