Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Mundorf LL60 | Luftlindad spole för passiva delningsfilter

 

Mundorf LL60 | Bakad hexagonalt luftlindad spole för passiva delningsfilter med tråd 7x0,6 mm

 

MCoil Hepta Strand spolar med 7 koppartrådar tvinnade i hexagonal form, förenar tonal klarhet och distorsionsfri prestanda hos spolar med luftkärna med öppenhet hos tätt lindade spolar.

De är därför förstahands val för passiva filter till hög kvalitativa hög och medelhöga frekvenser.

 

Egenskaper Mundorf LL60 Hexagonalt luftlindad spole för passiva filter:

Induktans område: 0,10 - 3,0 mH
Tolerans: +/- 2%

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka