Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar » Ferrit spolar » Produkt

Mundorf MCoil Drum Core LH60 | Spole med hexagonalt tvinnade trådar och ferritkärna för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf MCoil Drum Core LH60 | Spole med hexagonalt tvinnade trådar och ferritkärna för passiva delningsfilter

Mundorf MCoil Drum Core Hepta Strand LH60

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Ferrit Spolar Broschyr

 

Mundorf MCoil Drum Core Hepta Strand LH60 | Spole med Ferrit trumma och Hexagonalt lindade trådar för passiva delningsfilter finns bakade

 

Ferritkärnor tillverkas av ett metall plastpulver. Det tysktillverkade ferritmaterialet HP3616 som används av Mundorf har en betydligt högre prestanda än de asiatiska kärnor som används i många andra produkter. Det kännetecknas av låg distorsion och snabb magnetisk reversibilitet (= byte av fält riktning).

Mundorf MCoil Drum Core Hepta Strand spolar kombinera den låga distorsions nivån och låga inre resistansen hos spolar med ferritkärna med stora stereofoniska öppenheten av en tätt bakad spole, tillsammans med de syrefria koppartrådarna som tvinnats hexagonalt.

 

Egenskaper Mundorf Mcoil Drum Core Hepta Strand med ferritkärna för passiva filter:

Induktans område: 0,10 - 1,2 mH
Tolerans: +/- 3%
Material Ferrit trumma: HP3616
Renhet koppar: 99,99%

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka