Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar » Zero Ohm Coils » Produkt

Mundorf MCoil SFN14 | Zero Ohm Coil bandspole med Feronkärna för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf MCoil SFN14 | Zero Ohm Coil bandspole med Feronkärna för passiva delningsfilter

Mundorf MCoil SFN14

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Feron ZOC Spolar Broschyr

 

Mundorf MCoil SFN14 | Zero Ohm Coil Silver bandspole med Feron kärna för passiva delningsfilter 

 

Zero Ohm Coil (ZOC) tillverkade av kopparfolie kombinerar imponerande ljud prestanda med  den extremt låga impedansen hos Feron ZOC kärnor.

Feron kärnor består av en järn-kisellegering. Mundorfs högpresterande transformator plattor behandlas flera gånger så att alla kristaller är orienterade i samma riktning och har en enhetlig kristallstruktur. Mundorf Feron spolar skiljer sig från konventionella med liknande utseende på både mätbart och hörbart sätt.

Noll ohm spolar (Zero Ohm Coils, ZOC) är en specialitet från Mundorf. I ZOC är en luftspalt kalibrerad och exakt justerad för hand mellan två lamell uppbyggda spalter tillverkade av Feron. Luftspalten bestämmer induktiviteten hos spolen och kräver stor noggrannhet i tillverkningsprocessen. Denna speciella form av spole med Feron kärna har lägre intern resistans än andra typer av spolar för passiva delningsfilter.

ZOC är speciellt utvecklade för lågfrekvens delningar med maximal prestanda, tonal neutralitet och minsta möjliga inre motstånd.

 

Egenskaper Mundorf Mcoil CFN14 bandspole med Feronkärna för passiva filter:

Bredd Silverfolie: 28 mm
Induktans område: 2,70 - 6,80 mH
Tolerans: +/- 5%
Material kärna: Feron

 

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka