Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar » Feron spolar » Produkt

Mundorf MCoil T390 | Transformator spole för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf MCoil T390 | Transformator spole för passiva delningsfilter

Mundorf MCoil BT Serien

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Feron Transformator Spolar Broschyr

 

Mundorf MCoil T390 | Transformatorspole för passiva delningsfilter finns vakumimpregnerade

 

Mundorfs transformator spolar kombinerar låg distorsions nivå med exakt pulssvar och lågt inre motstånd, även under höga effekt nivåer. De har varit referens för exakt, kraftfull och djup bas prestanda i över 25 år!

Vakuumimpregnering är lika effektiv som värmebindning (bakning) och används för spolar med större tråddiameter (2,00 till 3.90mm). Vid vakuumimpregnering impregneras spolen med en speciell lack ända till den innersta lindningen under vakuum. Därefter torkades spolen vid 130° Celsius och bakas till en mycket solid enhet. Fördelen är att spolen inte vibrerar och den ursprungliga signalen förvrängs inte oönskat.

Egenskaper Mundorf Mcoil T390 med Feronkärna för passiva filter:

Tråd dimension: 6,0 x 2,0 mm
Induktans område: 1,00 - 3,90 mH
Tolerans: +/- 3%
Material kärna: Feron
Renhet koppar: 99,99%

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka