Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Mundorf SFC14 | Silver bandspole för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf SFC14 | Silver bandspole för passiva delningsfilter

Mundorf Silver bandspolar

Mer information: Mundorf MCoil silver-guld

 

Mundorf SFC14 | Luftlindad silver bandspole med tvärsnittsarea på 1,96 kvmm för passiva delningsfilter 

 

MCoil SFC silverfolie spolar har utvecklats för kompromisslösa state-of-the-art anläggningar fokuserade på helt felfri och holografisk 3D prestanda. MCoil SFC bidrar med dynamik som ger ett fantastiskt djup och levande, subtila klanger och precision.

Den exceptionella tonala kvaliteten på SFC-serien kan förbättras ytterligare genom att tillsätta 1% guld av renaste kvalité, SGFC serien.

Mundorf spolar av massiv metallfolie (band spolar) har extremt hög mekanisk stabilitet och bakas noggrant för hand. På grund av den stora kontaktytan mellan de enskilda lindningarna och isolering av folien elimineras svängningar i de enskilda lindningarna effektivt.

Med lindningarna perfekt på varandra är band spolen fysiskt den perfekta spolen mer än någon annan design. Kapacitansen och resistansen är extremt låg och reproduktionen av musik har mycket låg distorsion, extraordinär dynamik och oöverträffad detaljrikedom.

 

Egenskaper Mundorf SFC14 luftlindad bandspole för passiva filter:

Induktans område: 0,10 - 2,20 mH
Tolerans: +/- 2%
Höjd folie: 28 mm
Tjocklek folie: 70 um
Tjocklek polypropylen isolering: 20 um
Renhet Silver minimum: 99,97%
Renhet Silver typisk: 99,99%

 

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka