Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Kontakter » Tele Kontakter » Produkt

Neutrik NP2X-B | 2-P Tele kontakt

Neutrik
Neutrik NP2X-B  | 2-P Tele kontakt

Neutrik NP2X-BAG | 2-P Tele kontakt

Mer information: Neutrik Tele Montering

 

Neutrik NP2X-B | 2-P Tele kontakt 

 

2 polig Tele kabelhylsdon 6,35mm med svart metallhus och guldpläterade kontaktytor

Kraftig Neutrik 6,35mm telekontakt utformad för professionella applikationer. Utmärktval för högkvalitativa instrumentkablar eller för scen och studiobruk.

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka