Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Produkter   » Filterkomponenter » Spolar » Feron spolar » Produkt

Mundorf MCoil CFS12 | Spole med Feronkärna lindad med kopparfolie för passiva delningsfilter

Mundorf
Mundorf MCoil CFS12 | Spole med Feronkärna lindad med kopparfolie för passiva delningsfilter

Mundorf MCoil CFS Serien

Mer information: Att välja spolar
Mundorf Feron Spolar Broschyr

 

Mundorf MCoil CFS12 | Spole med Feronkärna lindad med kopparfolie för passiva delningsfilter 

 

Feron kärnor består av en järn-kisellegering. Mundorfs högpresterande transformator plattor behandlas flera gånger så att alla kristaller är orienterade i samma riktning och har en enhetlig kristallstruktur. Mundorf Feron spolar skiljer sig från konventionella med liknande utseende på både mätbart och hörbart sätt.

Mundorf spolar med Feron kärna har minimal grundläggande distorsion, mycket låga magnetiska förluster och har en hög prestanda och är lämpliga för många typer av passiva delningsfilter.

MCoil med laminerad kärna lindad med kopparfolie kombinera både låg distorsions nivå  och låg internt motstånd hos Feron spolar med hög upplösning och den stora dynamiska egenskaperna hos OFC kopparfolie.

 

Egenskaper Mundorf Mcoil CFS12 med Feronkärna för passiva filter:

Bredd kopparfolie: 44 mm
Tjocklek Kopparfolie: 70 um
Tjocklek Polypropylen isolering: 20 um
Induktans område: 1,00 - 22 mH
Tolerans: +/- 3%
Material kärna: Feron
Renhet koppar: 99,99%

 

 

 

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka