Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio SSL-1 | Nivåvakt för dansgolv och konsertljud


Master Audio SSL-1 | Nivåvakt för dansgolv och konsertljud

 

SSL-1 är en idealisk enhet för automatisk övervakning av ljudivåer i offentlig miljöer som diskotek, barer, konserter, teatrar mer mera.

Nivåvakten arbetar på ett diskret sätt som gör att åhörare, personal och artister inte blir störda. Dynamiken i musiken blir inte negativt påverkad och enheten går att plombera. SSL-1 övervakar dessutom kontinuerligt in-nivån, om den överskrider 3V sker en sänkning av ut-nivån för att göra DJ eller tekniker observant på att risk för överstyrning finns på signalsidan. Direkt när signalnivån sänks ökas åter ljudnivån till den förutbestämda.

Funktioner
- Enkel att ställa in
- Lätt av avläsa under drift
- Går att låsa / plombera
- Påverkar inte dynamiken negativt
- Soft start
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
2004600 Master Audio SSL-1 5 200,00/st

Tillbaka