Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Master Audio TSL-3 | Nivåvakt med mätmikrofon

Master Audio TSL-3 | Nivåvakt med mätmikrofon

Master Audio TSL-3

Mer information: Broschyr TSL
Master Audio Produktkatalog 2014

 

Master Audio TSL-3 | Nivåvakt med mätmikrofon

 

Generation 3 av Master Audios helautomatiska nivåövervaknings system som aktivt kontinuerligt mäter faktiskt ljudtryck i lokalen med mikrofon. Perfekt för diskotek, dansgolv, barer, konserter och live ljud.

TSL-3 har inbyggd Pink Noice generator samt en inbyggd digital klocka med möjlighet att ställa olika nivåer för olika tider eller dagar. Det går även att programmera tidsintervaller då ingen musik får spelas.

Nivåvakten arbetar på ett diskret sätt som gör att åhörare, personal och artister inte blir störda. Dynamiken i musiken blir inte negativt påverkad och enheten går att plombera. TSL-3 övervakar dessutom kontinuerligt in-nivån, om den överskrider 3V sker en sänkning av ut-nivån för att göra DJ eller tekniker observant på att risk för överstyrning finns på signalsidan. Direkt när signalnivån sänks ökas åter ljudnivån till den förutbestämda.

Nivåvakten levereras med mätmikrofon och extern indikator (för montering i DJ bås eller mixplats). 

Funktioner
- Exakt och omärkbar automatisk övervakning av inställd tillåten maxnivå
- Låsbar med möjlighet till plombering
- Enkel att programmera och avläsa
- Inbyggd Pink Noice generator
- Ställbart subsonic filter (20-35-50Hz) 
- Mätmikrofon och extern indikator ingår

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
2004601 Master Audio TSL-3 | Nivåvakt med mätmikrofon 11 920,00/st

Tillbaka