Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Formula Sound AT-1 19 | Limiter till Sentry

Formula Sound
Formula Sound AT-1 19 | Limiter till Sentry

Formula Sound AT-1 19

Mer information: Broschyr AT-1
Manual AT-1

 

Formula Sound AT-1 19 | Limiter till Sentry


En limiter modul som ansluts till Sentry Mk2. AT-1 arbetar i stereo och limiterar vid behov nivån till den som bestämts via centralenheten (Sentry Mk2). Det sker utan minsta påverkan av dynamiken och då allt styrs via mikrofon anpassar AT-1 limiteringsgraden konstant till rådande förhållanden i lokalen.

Flera AT-1 enheter kan kopplas till en Sentry Mk2 varav en kan dedikerats för den installerande musikanläggningen och en andra till extern inhyrd utrustning.

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
FSAT1-19 Formula Sound AT-1 19 | Rackmonterbar limiter till Sentry 6 500,00/st

Tillbaka