Produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Ny Svensk Broschyr TOA VM-3000 Talat Utrymningslarm

Vårt mycket omtyckta och populära integrerade instegs system för Talat Utrymningslarm och Ljudanläggningar TOA VM-3000 har uppdaterats och certifierats med ny firmware och utökas med ännu fler funktioner utan prishöjning.
2015-07-24

2-vägs Kommunikation Utrymningsplats

Supersonic Svenska AB är glada över att bilvit utsedda av engelska SigNET som generalagent för Sverige. SigNET är en marknadsledande tillverkare av utrustning för myndighetsanläggningar samt säkerhetsutrustning. Bland produkterna finns kommunikationssystem för Utrymningsplats / Samlingsplats. Systemen svarar mot Boverkets skrav på utrustning.
2014-09-14

TOA lanserar ny generation EN 54 certifierade förstärkare

Japanska specialist elektronikjätten TOA Corporation har sedan 1969 varit en världsledande tillverkare av utrustning för talat utrymningslarm och masskommunikation. Företaget kunde som första tillverkare presentera en fullt EN 54 certifierad anläggning och har sedan dess drivit utvecklingen framåt.
2014-05-04

Formula Sound Sentry Mk2 | Nivåvakt

Formula Sound
Formula Sound Sentry Mk2 | Nivåvakt

Formula Sound Sentry Mk2 | Nivåvakt

Mer information: Broschyr Sentry Mk2
Manual Sentry Mk2
Nivåövervakning Snabb Guide

 

Formula Sound Sentry Mk2 | Nivåvakt expanderbar med olika funktioner


The Sentry är ett komplett automatiskt nivåövervaknings system, designat och tillverkat av Formula Sound, som är anpassat för underhållningsindustrin (klubbar och konserter) men också industrin.

Centralenheten arbetar tillsammans med en limiter (Formula Sound AT-1) ett relä eller kontaktor beroende på vald arbetsmetodik och behov. På offentliga lokaler med permanent musikanläggning är det bäst att välja limiter styrning (nivåvakten arbetar då diskret i bakgrunden), i industrin är oftast en lösning med varningslampor att fördra för att påkalla uppmärksamhet så att personal kan ta på hörselskydd, för lokaler och miljöer med externa inhyrda musikanläggningar är det bäst att bryta strömmen till anläggningen. I praktiken kan Sentry dessutom styra vad som helt som kan kontrolleras via relä.

Centralenheten har inbyggd mikrofon och kan även ta mot signal från extern mätmikrofon (Sentry har phantom matning). Enheten kan även programmeras att hantera två olika nivåer vid olika tider och styras via klocka eller nyckelbrytare. En loop kan anslutas för att säkerställa att inga fönster eller dörrar är öppna som ska vara stängda för att ej grannar ska störas.

Sentry kan styras via utrymnings och brandlarm och bryta ljudet via slutning, öppning, tillförd spänning, bruten spänning, allt för att passa till alla anläggningar.

Enheten kan mäta ljuder linjärt, A-vägt, C-vägt eller mängden lågfrekvens energi.

Tillbehör:
- AT-1, limiter för automatisk reglering av ljudnivån, finns för vägg eller 19" montage
- 1x32A Contactor samt 2x32A Contactor
- Återställnings brytare, med knapp eller nyckel
- Extern mätmikrofon
- Klocka
- Räkneverk

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
FSSMK2 Formula Sound Sentry Mk2 | Nivåvakt 9 440,00/st

Tillbaka